Ulei de masline Extravirgin din Makri

SOI DE MĂSLINE ORIGINAR DIN TRACIA, REGIUNE DIN SUD-ESTUL GRECIEI.
REZULTATUL ESTE UN ULEI DE MĂSLINE EXTRAVIRGIN CARE PREZINTĂ UN CARACTER PREDOMINANT FRUCTAT, CU INDICII DE MĂSLINE VERZI PROASPETE, BANANE VERZI, ANGHINARE ȘI IARBĂ PROASPĂT TĂIATĂ.
TONURILE PICANTE ECHILIBREAZĂ UN GUST AMAR, FĂCÂND DIN ACEST ULEI DE MĂSLINE O SIMFONIE DE AROME.

Ulei de masline Extravirgin Producatori
Poza KYKLO - Horeca
Kyklopas este o afacere deținută și administrată de o familie care și-a început cursul cu câteva generații în urma. Moara de măsline Kyklopas este situată în Makri și a fost înființată în anul 1982, în nordul Greciei, într-una din cele mai vechi plantații de măslini din Marea Mediterană. Ca urmare a pasiunii și dragostei lor pentru ceea ce fac împreună și adaptarea continuă la evoluția tehnologică, astăzi familia Kelidi are aproximativ 12.000 de măslini standard și 2.000 de măslini cultivați organic din soiul local „Makri”.

K

Ulei de masline Alexandros
Chiar în afara orașului Alexandroupolis, în Dikella, există o moară de măsline înființată acum 20 de ani, Alexandros Olive Mill, care își oferă întotdeauna serviciile cu bucurie și pasiune pentru a ajunge astfel la masă noastră ulei de măsline extravirgin din regiunea de nord a Greciei.
Moara de măsline „Alexandros” are în dotare echipament modern, de ultima generație și în urma colectării măslinelor din zonă, le procesează și produce uleiul cel mai delicios și de calitate din zonă.

A

GFGGOODS FROM GODS

Despre noi

Suntem extrem de pasionați de vacanțe, de mare, soare și mîncare grecească.
După doi ani în care am testat uleiul extravirgin produs în Grecia – “Tărâmul Zeilor” din faimosul soi de măsline MAKRI am decis să împărtășim cu voi experiența noastră.

Hai in Grecia!