Salata cu pui si feta cu Ulei de Masline Extravirgin Presat la rece

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui
  • o salată verde
  • 8 roșii cherry
  • 1/2 castravete
  • 1 fir ceapă verde
  • 50 gr brânză feta
  • unt pentru prăjit
  • sare, piper
  • ulei de măsline

SALATA DE PIEPT DE PUI CU BRÂNZA FETA

Pieptul de pui la grătar cu salata este un „clasic” în bucătărie!
Un piept de pui la grătar pare ceva cât se poate de ușor de făcut. Așa și este, cu singura condiție a respectării câtorva reguli simple. Orice bucată de carne pregătită la grătar, de pui, de vită sau de porc, ar trebui să corespundă unor așteptări: să fie gustoasă, rumenă, cu urmele caracteristice de grătar și nu în ultimul rând, să fie suculentă și fragedă.
Unul dintre motivele pentru care pieptul de pui este ingredientul preferat de multă lume este conținutul sărac de grăsimi și numărul mic al caloriilor. Doar 3 grame de grăsime la 100 de grame de carne! Și dacă îl servești alături de o salată gustoasă, sigur vei avea o masă copioasă!
Să trecem la treabă!
Mod de preparare
Sărați și piperați întreaga bucată de piept de pui. Prăjiți la grătar, în unt, pentru câteva minute pe fiecare parte.
Faceți o salată rapidă din frunze de salată, roșii, castraveți, ceapă verde. Turnați Ulei de măsline Extravirgin din gama EARLY HARVEST deasupra, și presarăți sare. Adaugați brânză feta tăiată cuburi.
Nu vă mai rămane decât să serviți invitații cu acestă reteță simplă și rapidă, dar foarte gustoasă! Vă urăm poftă bună alături de cei dragi!